Weblog

L'EMPRESA

des. 28, 2010
TEPSIS SBD S.L. és el resultat d'un equip de professionals que treballa en el sector de la informàtica empresarial integral des de fa més de 20 anys, amb clients que els acompanyen des de llavors, malgrat l'empresa com a tal, és una empresa jove.

El nostre objectiu és donar cobertura a micros, petites i mitjanes empreses, associacions i fins i tot alguna universitat, de qualsevol necessitat que puguin tenir, des de la més petita fins a tot un projecte nou, per tal d'implantar, actualitzar, ampliar o millorar la seva infraestructura de noves tecnologies, per ajudar-les a millorar els seus processos, a innovar, a donar-se a conèixer a través d'internet, sempre tenint en compte la seguretat, i molt important, informatitzar tota una sèrie de tasques per optimitzar la productivitat.

El camp del software i del hardware ha estat el servei que ens ha fet créixer fins a arribar a l'àmbit global de les noves tecnologies existents avui dia, que podem oferir amb provada experiència, tècnics altament qualificats i productes propis de primer ordre.

Per això, estem al dia de les novetats que van sortint al mercat, tant a nivell hardware, software com de comunicacions.

Considerem que el nostre valor afegit és el tracte personalitzat de cada un dels clients, així com el suport post-venda tant a nivell de manteniments preventius com atenció al client, via telefònica, remota o email.

Malgrat abarquem gairebé tots els camps que pugui necessitar una empresa a nivell d'infraestructures tecnològiques, tenim diferents àmbits d'actuació:
  • Suport del departament propi d'informàtica d'empreses que en determinats aspectes tecnològics requereixen assessorament o ajuda.
  • Actuem com a departament d'informàtica extern d'una empresa que no en tingui un de propi.
  • Participem només en alguns dels camps que necessita l'empresa client.

Per contactar amb nosaltres:

TEPSIS SBD S.L.
902.33.45.46
info@tepsis.com
Categories: L'empresa